Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

Trgovine bicikala

– sve najbolje trgovine biciklima na jednom mjestu –

Koje su najbolje trgovine bicikala u Hrvatskoj? Želite kupiti novi bicikl ili biciklističku opremu i tražite vrhunske trgovine biciklima? U kojim biciklističkim trgovinama najviše vole kupovati hrvatski biciklisti? Koje su najpopularnije web trgovine za bicikliste?

Trgovine bicikala u Hrvatskoj

Trgovine bicikala u Hrvatskoj

Kliknite i saznajte koje su najbolje i najpopularnije trgovine bicikala u Hrvatskoj i gdje ih možete pronaći

Web trgovine za bicikliste

Web trgovine za bicikliste

Kliknite i saznajte koje su najpopularnije web trgovine za bicikliste s bogatom ponudom bicikala i opreme

Savjeti za kupnju bicikla i opreme

Savjeti za kupnju bicikla i opreme

Kliknite i proučite savjete kako kupiti novi bicikl ili biciklističku opremu u trgovinama bicikala

SVE TRGOVINE BICIKLIMA

Najbolje trgovine bicikala u Hrvatskoj

Biciklisti i rekreativci redovito posjećuju trgovine bicikala kako bi nabavili nove bicikle, dodatne dijelove za bicikl ili biciklističku opremu. U Hrvatskoj ima veliki broj trgovina biciklima i nalaze se gotovo u svakom kutku Lijepe Naše. No, mnogi rekreativci ili budući biciklisti nisu u potpunosti upoznati s ponudom trgovina bicikala pa je vrijeme da predstavimo gdje se sve nalaze biciklističke trgovine u Hrvatskoj.

Kako bismo vam olakšali proces kupovine bicikla, biciklističkih dijelova ili opreme – istražili smo gdje se sve nalaze trgovine bicikala u Hrvatskoj. Sukladno tome, napravili smo listu najpopularnijih trgovina bicikala u Hrvatskoj – koju ćemo redovito osvježavati i tako vam predstavljati nove shopping lokacije. Lista obuhvaća veliki broj trgovina biciklima u kojima možete pronaći sve što vam treba za vaše biciklističke avanture.

Bilo da tražite novi kvalitetan brdski, treking ili cestovni bicikl, ili vam je potreban novi lanac, svjetlo ili torba za bicikl, ili primjerice tražite nove biciklističke majice i hlače – sve to možete pronaći u trgovinama na našoj listi. Lista ispod obuhvaća više od 50 fizičkih trgovina za bicikliste diljem Hrvatske, a dodatno smo naveli i nekoliko popularnih web trgovina u kojima biciklisti mogu pronaći sve što im je potrebno za brzu, ugodnu i sigurnu vožnju.

Stalnim istraživanjem i traženjem super ponuda, na web portalu Biciklisti.hr redovito ćemo vam predstavljati i nove super ponude i popuste koji se nude u trgovinama bicikala. Vrhunske ponude i velike popuste možete pronaći u rubrici Bicikli akcija. No, prije nego krenete s istraživanjem super popusta – ispod pogledajte listu svih trgovina bicikala u vašem mjestu i okolici. Sretno s kupnjom novog bicikla, dijelova ili biciklističke opreme.

LISTA TRGOVINA BICIKALA

Sve trgovine biciklima u Hrvatskoj

U nastavku slijedi lista svih trgovina bicikala u Hrvatskoj. Za lakše snalaženje u našoj listi – trgovine bicikala podijelili smo na regionalna područja. Kako biste što prije pronašli vama najbliže trgovine biciklima – najprije odaberite regiju u kojoj želite kupiti bicikl, dijelove ili opremu. Nakon toga, na listi možete pronaći vama najbliži grad u kojem se nalazi jedna ili više trgovina biciklima.

Odaberite regiju za pronalazak vama najbliže trgovine bicikala:

– Sjeverozapadna Hrvatska –

– Zagreb i Središnja Hrvatska –

– Slavonija –

– Sjeverni Jadran i Lika –

– Srednji i Južni Jadran –

Trgovine bicikala Sjeverozapadna Hrvatska

Sjeverozapadna Hrvatska svojim atraktivnim zelenim brežuljcima i razgranatim uzbudljivim stazama očarava sve bicikliste koji bicikliraju tim područjem. Tradicija bicikliranja na području Sjeverozapadne Hrvatske itekako je bogata pa stoga ni ne čudi da se na ovom kontinentalnom području Hrvatske nalaze mnogobrojne trgovine biciklima.

Regija obuhvaća 4 županije: Međimurska, Varaždinska, Krapinsko-Zagorska i Koprivničko-Križevačka.

Gradovi s najviše biciklističkih trgovina su: Varaždin, Čakovec, Krapina i Koprivnica.

Trgovine bicikla Varaždin i okolica

Varaždin još od davnih dana povijesti slovi za jedan od biciklistički najatraktivnijih gradova. Dugogodišnje bicikliranje po ulicama grada Varaždina moguće je zahvaljujući nekoliko kvalitetnih trgovina biciklima i biciklističkom opremom:

Bike box – Matis Outdoor

Panex dinamic

Rog Joma

Beciklin

Bicikl trgovine Čakovec i okolica

Čakovec ima bogatu kulturnu povijest i važnost u razvoju Hrvatske. Istraživanje predivnih međimurskih prirodnih i kulturnih znamenitosti najbolje je iskusiti na biciklu. Trebate li bicikl u Čakovcu postoji nekoliko trgovina biciklima:

Beciklin

Huni Bike Shop

Panex dynamic

Bike Point Radotić

Trgovine bicikala Krapina i okolica

Krapina kao jedno od središta predivnog Zagorja donosi mnoštvo izazova na prekrasnim biciklističkim rutama. Planirate li svoj novi bicikl ili biciklističku opremu nabaviti u Krapini, najbolje je to napraviti u sljedećim bicikl trgovinama:

Jurilica Expres

K1 bike sport

Trgovine biciklima Koprivnica i okolica

Koprivnica svojim krajolikom povezuju uzbudljive zagorske brege s plodonosnim slavonskim ravnicama. Ova predivna hrvatska regija omiljeno je odredište mnogobrojnih biciklista. Poželite li kupiti bicikl ili biciklističku opremu u Koprivnici, najbolje je to napraviti u:

Fortius Bicycle Shop

Valentina

Rog Joma

Panex dinamic

Moto biciklist

Trgovine bicikala Zagreb i Središnja Hrvatska

Središnja Hrvatska na čelu s gradom Zagrebom najveće je središte biciklizma u Hrvatskoj. Zahvaljujući činjenici da u Zagrebu živi gotovo četvrtina Hrvata i Hrvatica u Zagrebu se nalazi ogroman broj aktivnih bicikla. Sam grad i okolne županije skrivaju iznimno bogatu povijest, zbog čega je ova regija iznimno popularna među turistima. Želite li i vi istraživati ljepote Zagreba i okolnih županija na biciklu, svoju jurilicu i potrebne dijelove možete nabaviti u mnogobrojnim trgovinama biciklima.

Središnja Hrvatska obuhvaća županije: Grad Zagreb, Zagrebačka županija, Bjelovarsko-bilogorska, Sisačko-moslavačka i Karlovačka županija.

Popularna središta ovih županija su: Zagreb, Bjelovar, Sisak i Karlovac.

Trgovine bicikala Zagreb i okolica

Zagreb je najveće središte rekreativnog biciklizma u Hrvatskoj. Svakog dana ulicama Zagreba bicikliraju mnogobrojni biciklisti koji nastoje stići na posao, otići do prijatelja i rodbine ili primjerice uhvatiti svježeg zraka na biciklu. Zadovoljavajuća biciklistička infrastruktura Zagreba i mnogobrojne pogodnosti koje bicikliranje donosi – sjajan su mamac za nove bicikliste na ulicama. Planirate li svoj novi bicikl ili opremu kupiti u Zagrebu, to možete učiniti u mnogobrojnim bicikl trgovinama:

Marko Projekt

Ciklo Box

MD Servis i Bicikli

L.R. Pedala

Bicikl Biz

Ciklo Sport

Pedala

Bizmark

Giant Store Zagreb

Bicycles services Palko

DSG servis bicikala

Bike – bike service

Servis bicikla BID

Bicikl trgovine Bjelovar i okolica

Bjelovarski biciklisti također provode veliki dio slobodnog vremena na ulicama, ne bi li uhvatili svježeg zraka i protegnuli noge. Tražite li trgovinu biciklima u kojoj možete pronaći nove bicikle, biciklističke dijelove i opremu, zaputite se u neku od sljedećih trgovina:

Trgovina i servis Biciklist

Servis Pažur

DSG bicikli

X bike Bjelovar

Trgovine biciklima Sisak i okolica

Sisak je jedno od glavnih središta Slavonije, a ujedno čini i značajno središte za mnogobrojne bicikliste. Svakog dana građani Siska bicikliraju ulicama svojeg omiljenog grada s ciljem pristizanja na željeno odredište. Kako bi sigurno i ugodno stigli biciklom na odredište, sve potrebno mogu nabaviti u sljedećim trgovinama:

Barspin bajk servis

Bike shop Sisak

No code

Alpha bike

Trgovine bicikala Karlovac i okolica

Karlovac spaja predivnu unutrašnjost Hrvatske s planinskim dijelom Lijepe Naše. Predivna priroda i mnoštvo zelenila opuštajuće djeluju na mnogobrojne bicikliste koji svakodnevno prolaze karlovačkim područjem. Karlovački biciklisti kupnju bicikala i potrebnih dijelova mogu obaviti u sljedećim bicikl trgovinama::

Golf Aurora Bike

Velo City Bicikli

Cinac Zlatko

Trgovine za bicikliste Slavonija

Slavonija svojim predivnim ravnicama osigurava ugodnu i brzu vožnju bicikla. Mnogobrojni Slavonci svakog dana sjedaju na bicikl i kreću u svoje biciklističke avanture. Na raspolaganju u Slavoniji postoje mnogobrojne trgovine bicikala u kojima je moguće nabaviti sve potrebne biciklističke dijelove i opremu, kao i nove bicikle za bolje bicikliranje.

Regija Slavonija obuhvaća županije: Virovitičko-podravska, Osječko-baranjska, Vukovarsko-srijemska, Brodsko-posavska i Požeško-slavonska.

Gradovi popularni među biciklistima: Virovitica, Osijek, Vukovar, Slavonski Brod i Požega.

Trgovine biciklima Osijek i okolica

Osijek je središte Istočne Hrvatske i jedan od najvećih gradova u Hrvatskoj. Samim time, Osijekom svakog dana profiltriraju mnogobrojni biciklisti. Tražite li novi bicikl, biciklističku opremu ili dijelove za bicikle u Osijeku, najbolje bicikl trgovine su:

Bicycle Repair Shop

Volf servis

Jawa servis za bicikle

Bike chamfer

Crnoja bicycle

Bicycles Jakovčević

Extreme Sport

Tom.Os

Rog Joma

Bikea Bike shop

Trgovine za bicikle Virovitica i okolica

Virovitica svojim biciklistima donosi mnogobrojne parkove i predivne staze kojima je gušt biciklirati. Želite li kupiti novi bicikl ili biciklističku opremu u Virovitici, najbolje bicikl trgovine su::

Rog Joma

Panex dinamic

Bike shop Kompas

Trgovine biciklima Vukovar i okolica

Vukovar nosi posebno mjesto u srcima mnogobrojnih Hrvata, a svakog je dana dom mnogobrojnih biciklista. Bicikliranje ulicama Vukovara je itekako popularno, a bicikl je jedna od najčešćih vrsta prijevoza. Tražite li novi bicikl u Vukovaru, svakako svratite u trgovine biciklima: :

Servis za bicikle Vukovar

Trgovine bicikala Slavonski Brod i okolica

Slavonski Brod dom je mnogobrojnih slavonskih biciklista. Svakog dana ulicama Slavonskog broda prolaze brojni rekreativni biciklisti koji bicikliraju na posao, u školu, k prijateljima, itd. Tražite li kvalitetan bicikl, opremu ili dijelove za bicikl u Slavonskom Brodu, najbolje je svratiti u::

Buycycle

Auto-Stop

Hervis Slavonski Brod

Trgovina bicikala Požega i okolica

Požega skriva mnoge prirodne i kulturne ljepote, a istraživanje Požege najbolje je obaviti na biciklu. Slavonski biciklisti uživaju na ulicama Požege, a zatrebaju li novi bicikl, biciklističku opremu ili dijelove za bicikl – mogu ih potražiti u:

Lux bike shop

Bike park

Trgovine bicikala Sjeverni Jadran i Lika

Sjeverni Jadran i Lika turistima na biciklima nude sve što mogu poželjeti – od predivne obale, preko mnoštva zelenila i svježeg zraka pa sve do prekrasnih kulturnih i povijesnih znamenitosti. Bicikliranje u ovom dijelu Hrvatske predstavlja svakodnevnu aktivnost mnogobrojnih građana, kojima bicikliranje predstavlja stil života. Tražite li novi bicikl, biciklističku opremu ili dijelove za bicikl u ovom djelu Hrvatske – na raspolaganju imate mnogobrojne trgovine biciklima i opremom.

Područje Sjevernog Jadrana i Like obuhvaća županije: Istarska, Primorsko-goranska i Ličko-senjska županija.

U županijama se nalazi nekoliko središta: Pula, Rijeka i Gospić.

Trgovine bicikala Pula i okolica

Pula kao jedno od središta Istarske županije donosi bogatstvo prirodnih i kulturni znamenitosti. Guštanje u bicikliranju ovim krajem je neizmjerno, a mnogobrojni biciklisti svakog dana prolaze ulicama Pule. Tražite li novi bicikl ili biciklističku opremu u Puli, najbolje je posjetiti:

Valcic Cycling Concept

Malupe

Enduro bikes & stuff

B.R.B. sport

Trgovine biciklima Rijeka i okolica

Rijeka svojim atraktivnim krajobrazom predstavlja veliki izazov za mnogobrojne vozače bicikla, ali bez obzira na to svakim se danom ulicama Rijeke slijevaju mnogobrojni biciklisti. U Rijeci možemo pronaći i mnogobrojne trgovine biciklima u kojima je uz bicikle moguće pronaći i kvalitetnu biciklističku opremu te dijelove za bicikle:

Ri Bike shop & service

Sport Bike

Korozija-servis

Trgovine bicikala Srednji i Južni Jadran

Srednji i Južni Jadran spadaju među najljepše i kulturno najbogatije destinacije u Hrvatskoj. Mnogobrojni povijesno važni događaji obilježili su ovo atraktivno područje kojim danas voze mnogobrojni biciklisti. Popularnost cikloturizma u Srednjem i Južnom dijelu Jadrana sve više raste, a veliki je broj i domaćih biciklista na atraktivnim priobalnim stazama. Kako bi bicikliranje bilo ugodno i bezbrižno, biciklistu u mnogobrojnim trgovinama mogu pronaći svu potrebno opremu i kvalitetne bicikle.

Srednji i Južni Jadran obuhvaća sljedeće županije: Zadarska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska i Dubrovačko-neretvanska županija.

Glavna središta regije su gradovi: Zadar, Šibenik, Split i Dubrovnik.

Trgovina bicikala Zadar i okolica

Zadar je jedan od turistički najatraktivnijih gradova Hrvatske. Unatoč tome što je središtem grada zabranjena vožnja bicikla, u drugim dijelovima Zadra mogu se pronaći brojni biciklisti i turisti na biciklima. Zadarski biciklisti svoj shopping mogu obaviti u sljedećim trgovinama bicikala:

Rog Joma

Auto-Hrvatska

Decathlon Zadar

Calimero Store

Bianchi

Trgovine za bicikliste Šibenik i okolica

Šibenik svojom bogatom poviješću privlači mnogobrojne turiste, a česta su pojava i biciklisti. Svakodnevno ulicama ovog predivnog priobalnog grada bicikliraju mnogi rekreativci, a zatrebaju li nove bicikle, opremu ili dijelove za bicikl – mogu svratiti u trgovine:

Top Sport

Servis bicikla Milković

Iljadica-Rapo

Bicikle Fržop

Trgovine bicikala Split i okolica

Split mnogi nazivaju biserom Jadrana, a ova regija poznata je po mnogobrojnim sportašima i rekreativcima. Svakog dana ulicama Splita procirkuliraju mnogi ljubitelji biciklizma, a zatrebaju li novu biciklističku opremu ili dijelove za bicikl – mogu ih nabaviti u:

Extreme Shop

Rog Joma

Peloton centar

Leo bike

Trgovine biciklima Dubrovnik i okolica

Dubrovnik je svoje mjesto pronašao u srcima mnogobrojnih zaljubljenika u filmove i serije, no obožavaju ga i ljubitelji bicikliranja. Svakog se dana na dubrovačkim ulicama mogu vidjeti mnogobrojni biciklisti koji ovaj atraktivan grad čine još uzbudljivijim. Požele li dubrovački biciklisti nabaviti novi bicikl ili biciklističku opremu – mogu je pronaći u trgovinama:

Intersport Dubrovnik

ONLINE KUPNJA BICIKALA

Web trgovine za bicikliste

Online kupovina sve je popularnija među Hrvaticama i Hrvaticama, a sve češće u online shopping kreću i ljubitelji bicikliranja. Zahvaljujući pogodnostima i popustima koje povremeno nude web trgovine, biciklisti mogu ugrabiti super biciklističku opremu i dijelove po iznimno atraktivnim cijenama. Dakako, potrebno je jako dobro pratiti opise i karakteristike – kako bi kupljeno odgovaralo vašim potrebama.

Što se tiče kupnje bicikla – i to je moguće obaviti online. Ipak, kupnja bicikla putem interneta trebala bi uslijediti tek nakon što željeni model bicikla testirate u stvarnosti. Naime, bez prethodnog isprobavanja bicikla može se desiti da kupljeni bicikl neće odgovarati vašim potrebama i željama. Stoga, savjetujemo vam da najprije određeni bicikl testirate u poslovnici – da biste ga zatim po nešto nižoj cijeni kupili putem web trgovine.

Kako bismo vam olakšali online potražnju za novim biciklima, biciklističkom opremom i dijelovima za bicikl – u nastavku teksta donosimo vam detaljnu listu domaćih web trgovina za bicikliste. S obzirom na to da na tržištu imamo sve više kvalitetnih web trgovina, listu ćemo redovito nadopunjavati novim informacijama. Tražite li novi bicikl ili biciklističku opremu, a nemate volje za posjet fizičkog trgovini – svakako ispod provjerite listu web trgovina za bicikliste.

Keindl Sport

Keindl Sport je jedna od najpopularnijih web trgovina za bicikliste. Uz mnogobrojne atraktivne bicikle, u Keindl Sport web trgovini možete pronaći i mnoštvo biciklističke opreme i dijelova za popravak bicikla.

Bike.hr

Bike.hr svojim kupcima donosi vrlo bogatu ponudu novih bicikala, a koje na vašu kućnu adresu dostavljaju potpuno besplatno. Bike.hr definitivno je jedno od atraktivnijih web mjesta na kojima možete pronaći atraktivne i cjenovno pristupačne bicikle.

Rog-Joma

Rog-Joma svoje fizičke trgovine ima širom Hrvatske, no među biciklistima je popularna i njihova web trgovina. Bogata ponuda i aktualne cijene bicikala i opreme – dobar su mamac za privlaćenje novih rekreativaca.

On-off

On-off.hr je vrlo popularna web trgovina među zaljubljenicima u biciklizam. Naime, ova web trgovina kupcima donosi mnoštvo atraktivnih bicikala, biciklističke opreme i dijelova za bicikl. Svakako zavirite u ogromnu ponudu koja se nudi u On-off i pronađite nešto za sebe.

Njuskalo.hr

Njuskalo.hr je najpoznatiji hrvatski online oglasnik na kojem se može pronaći puno kvalitetnih stvari po iznimno atraktivnih cijenama. Tražite li rabljeni bicikl ili biciklističku opremu, svakako provjerite što se nudi na Njuškalu.

eKupi

eKupi je jedna od najvećih web trgovina u Hrvatskoj, na kojoj između ostalog možete pronaći i mnoštvo atraktivnih bicikala. Dakako, eKupi u svojoj online ponudi ima mnoštvo biciklističke opreme – za klince, ali i one puno ozbiljnije starije bicikliste.

KUPNJA BICIKLA

Savjeti za kupnju bicikla i opreme

Biciklizam je izuzetno dinamična sportska aktivnost u kojoj naše tijelo dolazi pred razna iskušenja. Prije svega, tijekom bicikliranja se znojimo kako bi tijelo prirodnim mehanizmima reguliralo našu tjelesnu temperaturu. Ujedno, ponavljajućim pokretima nogu i bedara izlažemo naše mišiće i kosti napornom radu. Kako bi čitava aktivnost bila udobna i sigurna potreban nam je kvalitetan bicikl i odgovarajuća biciklistička oprema.

Proces kupnje bicikla i biciklističke opreme stoga zahtjeva nekoliko uvodnih koraka – prije nego dođe do same kupnje. Iako smo o kupnji bicikla i biciklističke opreme već pisali u rubrici Bicikli, sada ćemo navesti nekoliko savjeta koje bi bilo mudro ispoštovati prije i tijekom kupnje bicikla, dijelova i opreme.

Pripazite na kvalitetu

Pogledate li raznovrsne bicikle i njihovu cijenu, na prvo pogled nećete primijetiti neku značajniju razliku. Većina bicikala i opreme sastoji se od sličnih dijelova kod kojih ne možemo na prvi pogled primjeriti ima li razlike. Razlika između raznovrsnih dijelova i opreme primjetna je tek prilikom korištenja – gdje kvalitetnija oprema i dijelovi funkcioniraju fluidnije i bolje. Vrijedi pravilo – više novaca bolja kvaliteta. Dakako, uvijek postoji neke iznimka – a rješenje je u testiranju roba na licu mjesta.

Isprobajte stvari prije kupnje

Bilo da kupujete bicikl ili biciklističku opremu, savjetujemo vam da prije kupnje isprobate to što kupujete. Ako nabavljate novi bicikl, svakako sjedite na njega u trgovini i zamolite prodavača da vam dopusti da napravite barem nekoliko metara na biciklu – kako biste “osjetili” je li to bicikl za vas. Isto vrijedi i za biciklističku opremu – koja treba biti ugodna i kvalitetna, kako vam ne bi smetala za vrijeme vožnje bicikla.

Kupujte samo ono što trebate

Na tržištu postoji mnoštvo bicikala i biciklističke opreme pa se rekreativci lako zanesu prilikom kupnje. Činjenica je da bicikliranje treba biti jednostavno i trebali biste kupovati samo ono što vam istinski treba. Dakle, svaka suvišna oprema ili dio bicikla koji ne namjeravate koristiti za vrijeme vožnje, bolje da se ni ne nalazi na biciklu. Nabavite samo ono što vam istinski treba.

Potražite bicikle i opremu u više trgovina

Kada ste odlučili što želite kupiti i odabrali model – vrijeme je da potražite najbolju ponudu. Trgovine biciklima i biciklističkom opremom redovito imaju popuste i poprilično smo sigurni da ćete uvijek pronaći neki vama potreban detalj po sniženoj cijeni. Bilo da se radi o biciklu , biciklističkoj opremi ili dijelovima za bicikl – provjerite nudi li se negdje popust za ono što vam treba. Na portalu Biciklist.hr redovito ćemo objavljivati popuste i akcije trgovina – a više o tome pronađite u rubrici Bicikli akcija.

Nadamo se da smo vam pomogli u potrazi za najboljom i najbližom trgovinom za kupnju bicikla i biciklističke opreme. Svakako provjerite još i jednu od sljedećih kategorija:

Bicikli

Bicikli

Saznajte sve o novim biciklima

Servis bicikla

Servis bicikla

Saznajte sve o servisu bicikla

Biciklistička oprema

Biciklistička oprema

Saznajte sve o biciklističkoj opremi