Black Friday popusti ovih su dana svuda oko nas, a svi biciklisti željni novog bicikla ili biciklističke opreme sada imaju priliku ugrabiti sjajne stvari po znatno sniženoj cijeni. Među trgovinama s najvećim Black Friday popustima nalazi se i On-off – jedno od najpopularnijih domaćih mjesta za šopingiranje biciklista.

Ova popularna biciklistička trgovina povodom Crnog petka 2020 na sniženje je stavila više od 1000 proizvoda, a popusti se kreću do velikih 80 posto. Pogledom na web trgovinu On-off primijetili smo kako je ponuda popusta zaista raznolika pa možete nabaviti gotovo sve što vam treba po sniženoj cijeni.

Na popustima se nalaze raznovrsni bicikli za sve kategorije biciklista. Od raznih dječjih bicikala pa sve do muških i ženskih bicikala za sve prilike. Posebno valja istaknuti brend Giant, a popusti na bicikle kreću se sve do 45 posto. Dakako, na velikim sniženjima je i raznovrsna biciklistička oprema, kod koje popusti sežu sve do 80 posto. Trebate li novu biciklističku kacigu, odjeću ili obuću, nova svjetla za bicikl, razne košare, bisage i torbe ili primjerice alate za popravak bicikla – sve to možete naći na velikim popustima povodom Crnog petka na On-off web trgovini.

Na nešto manjim popustima nalaze se fantastični Garmin pametni satovi koji su svakako pametna investicija jer će vam pomoći u ostvarivanju boljih biciklističkih rezultata. Tu su i razni modeli biciklističkih naočala, koje će vaš zaštiti na raznim biciklističkim rutama. Sve u svemu, artikala na popust je mnogo i definitivno trebate baciti pogled na trgovinu On-off.

Što se tiče same Black Friday akcije ona traje sve do 30. studenog ove godine, no valja naglasiti kako popusti na dio asortimana vrijede samo do isteka zaliha. Također, vrijedi naglasiti kako On-off trgovina prioritet naručivanja i dostave daje narudžbama koje su plaćene karticama ili transakcijski, dok će obrada narudžbi pouzećem ostati za kraj Black Friday perioda. U svakom slučaju, želite li nabaviti kvalitetne bicikle i biciklističku opremu po znatno nižim cijenama – zaputite se što prije na web trgovinu On-off.