Sada smo već poprilično zakoračili u Black Friday tjedan i veliki popusti nude se gotovo svugdje. Do samog Black Friday-a ostala su samo još dva dana, no već sada većina trgovina bicikala i biciklističkom opremom nudi velike popuste. Zavirili smo u ponudu jedne od naših najpoznatijih trgovina biciklima i biciklističkom opremom – kako bi saznali koliki se popusti nude u ovom akcijskom tjednu.

Giant trgovina za svoje je kupce i zaljubljenike u biciklizam pripremila fantastične popuste do čak 80 posto. Na velikim popustima bit će tijekom narednih nekoliko dana više od 100 artikala, a odlična je vijest što se među proizvodima na akciji nalazi ponešto za svakoga. Od fantastičnih bicikala za odrasle i djecu, preko raznovrsne biciklističke opreme i kaciga pa sve do kvalitetnih dijelova za bicikl i setova za servisiranje bicikla. Dakle, ponuda proizvoda na velikim popustima je zaista šarolika i vjerujemo da će svatko pronaći nešto za sebe.

Black Friday bicikli na popustima su do 50 posto, a u akcijskoj ponudi možete naći jeftine dječje i gradske bicikle, ali i skupocjene električne i MTB bicikle čiji popusti sada iznose do 40 posto. Na popustima do 80% naći ćete kvalitetnu i udobnu biciklističku odjeću i obuću, a po ekstremno visokim popustima možete ugrabiti i nove bisage, ruksake i torbe za bicikliste. Odlične biciklističke kacige su na sniženjima do 70 posto, a po fantastičnim Black Friday popustima možete ugrabiti i nova sjedala i svjetla za bicikl. Popusti na dijelove za bicikl i setove za popravak bicikla kreću se do 50 posto, a na istom sniženju možete pronaći i super naočale za bicikliste.

Black Friday popusti u Giant trgovini već traju i trebali biste požuriti s kupnjom kako ne bi došlo do nestanka zaliha. Valja naglasiti kako roba koja se nalazi na Black Friday sniženjima dolazi od renomiranih proizvođača iz svijeta biciklizma pa ćete sasvim sigurno biti zadovoljni obavljenom akcijskom kupnjom. Svu ponudu i akcijske cijene povodom Crnog petka možete provjeriti u Giant web trgovini. Želimo vam ugodnu kupovinu i što bolje akcijske cijene opreme koja vam treba u budućim biciklističkim avanturama.

Provjerite i ostatak Black Friday ponude u kategoriji Bicikli Akcija.