Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

Biciklistička oprema

– savjeti za kupnju biciklističke majice, kacige, torbice za bicikl, itd. –

Potrebna vam je kvalitetna i sigurna biciklistička oprema? U potrazi ste za udobnom biciklističkom majicom, čvrstom kacigom, prozračnim biciklističkim hlačama, rukavicama, signalnim svjetlima i ostalom opremom za bicikl? Vrijeme je da saznate gdje kupiti biciklističku opremu i što se trenutno najbolje nudi na tržištu. Pogledajte niže na stranicu – jer očekuje vas mnoštvo super informacija.

Biciklistička oprema vrlo je važan element ugodne i sigurne vožnje biciklista. Kvalitetna biciklistička oprema nadogradnja je na redovito servisiran bicikl – uz pomoć kojeg biciklist može ostvarivati veliki broj uspješnih i zabavnih kilometara na biciklu.

Na tržištu možete pronaći mnoštvo biciklističke opreme, a na vama je da odaberete što vam u datom trenutku treba – ovisno o načinu i uvjetima vožnje bicikla. U nastavku teksta predstavit ćemo gotovo svu najvažniju opremu za bicikliste – kako bismo vas informirali i olakšali vam odluku oko kupnje biciklističke opreme.

Biciklistička odjeća i obuća

Biciklistička odjeća i obuća

Kliknite i saznajte koja je najbolja biciklistička odjeća i obuća trenutno u ponudi na tržištu

Biciklistička kaciga

Biciklistička kaciga

Kliknite i saznajte koje su najbolje biciklističke kacige i kako kupiti novu kacigu za bicikl

Oprema za bicikle

Oprema za bicikle

Kliknite i provjerite koja vam oprema za bicikl treba i gdje nabaviti kvalitetnu opremu za bicikiste

Ciklokompjuteri i aplikacije

Ciklokompjuteri i aplikacije

Kliknite i saznajte kako pronaći idealan ciklokompjuter i koje aplikacije za bicikl koristiti

BICIKLISTIČKA OPREMA

Biciklistička odjeća i obuća

Biciklistička odjeća osigurat će vam ugodno, sigurno i kvalitetno bicikliranje u svim vremenskim uvjetima. Stara biciklistička poslovica kaže kako “ne postoji loše vrijeme za bicikliranje, već samo loša odjeća”. Dakle, uz kvalitetnu i ugodnu biciklističku odjeću moći ćete biciklirati u svakom trenutku i po svim biciklističkim rutama.

Biciklistička odjeća zapravo obuhvaća mnoštvo raznovrsnih dodataka koji će vožnju bicikla učiniti ugodnijom. Prije svega, biciklist za ugodnu vožnju treba dobre biciklističke hlače sa spužvom ili gelom na predjelu trtice, a za apsorpciju znojenja trebat će mu i dobra biciklistička majica. Za sigurno upravljanje tu su rukavice za bicikl, ali i reflektirajući prsluk za bicikliste koji voze noću. Ako poželite biciklirati u hladnijim danima trebat će vam biciklistička jakna i kapa (ili potkapa), a u kišnim uvjetima nije na odmet imati kabanicu i navlake za biciklističke cipele.

Biciklistička obuća može se sastojati od posebno dizajniranih biciklističkih cipela s čepićima, a neki će se zadovoljiti i tenisicama za bicikliranje. S obzirom na to da nogama zapravo pokrećete bicikl, važno je da vam obuća bude ugodna i kvalitetna. O svemu tome saznajte više u nastavku.

MAJICA ZA BICIKLISTE

Biciklistička majica

Biciklistička majica napravljena je od pomno osmišljenih materijala koji kvalitetno apsorbiraju znoj i omogućavaju vašem tijelu da se hladi za vrijeme vožnje bicikla. Na tržištu možemo pronaći raznovrsne biciklističke majice, koje dolaze s ili bez zatvarača na prednjoj strani te s ili bez džepova na stražnjoj strani majice. Također, ljubitelji mode mogu se poigrati raznim kombinacijama dizajna biciklističkih majica – koje mogu kombinirati s bojama bicikla i biciklističkih hlača.

Zašto vam treba biciklistička majica:

– apsorbira znojenje i omogućuje hlađenje tijela za vrijeme vožnje
– skrojena je kako bi pokrila leđa biciklista
– donosi džepove u koje je moguće smjestiti hranu i tekućinu za vrijeme bicikliranja
– uglavnom ima reflektirajuće dijelove koji su vidljivi u noćnim uvjetima vožnje bicikla

HLAČE ZA BICIKLIRANJE

Biciklističke hlače

Biciklističke hlače dizajnirane su tako da u predjelu trtice imaju dio obložen spužvom ili udobnim gelom kako bi se smanjio pritisak sjedala na trticu za vrijeme vožnje. Vjerojatno vam je poznat nelagodan osjećaj nakon dugotrajnog sjedenja na sjedalu bicikla – ako ste ikada vozili bicikl bez biciklističkih hlača. Kvalitetne biciklističke hlače riješit će taj problem i nakon dugotrajnih biciklističkih vožnji ne biste trebali osjećati nikakve bolove u predjelu trtice. Klasične hlače uglavnom donose materijal pripijen uz tijelo koji apsorbira znoj i spužvastim dijelom ublažava udarce sjedala, dok naprednije izvedbe donose biciklističke hlače s gelom koji još kvalitetnije uklanja neudobnosti i bolove dugotrajnih vožnji.

Zašto trebate biciklističke hlače:

– napravljene od modernih materijala koji smanjuju znojenje
– sadrže spužvu ili gel u predjelu trtice koji ublažavaju pritisak sjedala
– imaju reflektirajuće dijelove kako biste bili vidljivi u uvjetima noćne vožnje
– donose praktične džepove u koje možete smjestiti osnovne potrepštine

BICIKLISTIČKE RUKAVICE

Rukavice za bicikl

Rukavice za bicikl pomažu vam u boljem i sigurnijem upravljanju biciklom, a ujedno sprječavaju mogućnost nastanka žuljeva i oštećenja ruku na gripovima upravljača. Biciklističke rukavice uglavnom imaju odrezane vrhove pa su vaši prsti slobodni i imaju mogućnost kvalitetnog hlađenja. Vozite li po hladnijim uvjetima tada možete nabaviti i rukavice za bicikl koje u potpunosti prekrivaju vaše šake i prste. Biciklističke rukavice trebaju biti ugodne i kvalitetne jer na dugotrajnim rutama moraju apsorbirati znoj i omogućiti vam sigurno upravljanje biciklom. Na tržištu postoje različiti dizajni rukavica za bicikl, a na vama je da odaberete što vam najviše odgovara.

Evo zašto kupiti rukavice za bicikl:

– sprječavaju znojenje ruku i omogućuju vam bolje upravljanje biciklom
– imaju slobodne vrhove prstiju kako bi se vaše ruke mogle hladiti za vrijeme vožnje bicikla
– napravljene od posebnih materijala koji omogućuju udobno upravljanje volanom bicikla
– sprječavaju žuljeve i oštećenja ruku koja mogu nastati za vrijeme dugih biciklističkih ruta

PRSLUK ZA BICIKL

Reflektirajući prsluk za bicikliste

Reflektirajući prsluk za bicikliste vrlo je koristan planirate li voziti bicikl u noćnim uvjetima. Zahvaljujući reflektirajućem prsluku drugi sudionici u prometu puno će vas prije zapaziti i samim time bit ćete sigurniji za vrijeme vožnje. Postoje razne dimenzije i dizajni prsluka pa biciklisti mogu birati što najviše odgovara njihovom stilu vožnje. Prsluci su uglavnom prozračni i lagani kako bi minimalno utjecali na performanse vožnje bicikla.

Zašto je važan reflektirajući prsluk za bicikliste:

– omogućuje ostalim sudionicima u prometu da vas prije zamijete u vožnji bicikla (posebno noću)
– podiže sigurnost vožnje razinu više pa samim time čuva vaš život
– lagan je i prozračan pa ne utječe na performanse vožnje
– u noćnim uvjetima je gotovo neizostavan dio biciklističke opreme (u kombinaciji sa svjetlima na biciklu)

JAKNA ZA BICIKLISTE

Biciklistička jakna

Biciklistička oprema uglavnom je fokusirana na tople mjesece u godini, kada zapravo najviše ljudi biciklira ulicama, biciklističkim stazama i prirodom. No, među zaljubljenicima u biciklizam sve je više onih koji bicikliraju i u zimskim mjesecima. Planirate li bicikl voziti u hladnije dane biciklistička jakna postaje obavezan dio biciklističke opreme. U ponudi možete pronaći razne vrste biciklističkih jakni, napravljenih od raznih materijala, dizajna i funkcionalnosti. Biciklistička jakna uglavnom “dobro diše” pa će omogućiti vašem tijelu provjetravanje za vrijeme vožnje bicikla, a ujedno može i spriječiti proboj vode u kišnim danima.

Treba li vam biciklistička jakna za bicikliranje:

– planirate li voziti u hladnim danima biciklistička jakna je mudar odabir
– biciklistička jakna osigurava kvalitetno provjetravanje, ali i zadržava potrebnu toplinu tijela
– velika ponuda biciklističkih jakni omogućava vam kombiniranje s raznim modnim odabirima
– inovativna tehnolgoija pojedinih jakni sprječava prodiranje vode u kišnim danima
– sadrži reflektirajuće dijelove koji su vidljivi u noćnim vožnjama bicikla

OBUĆA ZA BICIKLISTE

Biciklistička obuća

Biciklistička obuća može se u globalu podijeliti na dvije kategorije: biciklističke cipele i patike za bicikliste. Činjenica je da u gradu i na kratkim relacijama možete biciklirati i u omiljenim papučama, japankama, sandalama ili cipelama. No, spremate li se na duže vožnje biciklom preporučljivo je koristiti biciklističku obuću.

Biciklističke cipele uglavnom su vrlo udobne i čvrste, a na podnožju donose svojevrsne čepove koji vam omogućuju bolje prilijeganje na pedale bicikla. Cipele za bicikl mogu se podijeliti u nekoliko kategorija, ovisno o tome koje bicikle, odnosno vrste staza vozite. U odabiru idealnih biciklističkih cipela zasigurno će vam rado pomoći prodavači u specijaliziranim trgovinama.

Izraz patike za bicikliste baš i nije uobičajen među biciklistima jer takvo što zapravo ni ne postoji (barem ne u velikom obujmu). Određene patike svojim su strukturom prilagođene pedaliranju, no vrlo je važno da se tijekom vožnje bicikla osjećate ugodno u svojoj obući – bez obzira kakva ona bila.

Kako vam biciklistička obuća može pomoći u bicikliranju:

– biciklističke cipele osmišljene su kako bi vam osigurale sigurno i bezbrižno pedaliranje
– čepovi na podnožju biciklističkih cipela osiguravaju bolje prilijeganje pedalama
– biciklističke cipele su prozračne i sprječavaju pretjerano znojenje stopala na dugim biciklističkim rutama
– patike za bicikliste omogućuju vam ugodno kretanje s i bez bicikla

NAOČALE ZA BICIKLISTE

Biciklističke naočale

Biciklističke naočale možda nisu neizostavne, no svakako su poželjna biciklistička oprema. Naime, biciklističke naočale mogu imati nekoliko važnih uloga koje će vam osigurati ugodnu i sigurnu vožnju bicikla u svakom trenutku. Posebno dizajne naočale spriječit će uletavanje buba u vaše oči, a istovremeno će zaštiti vaše oči od opasnih sunčevih zraka te vam omogućiti bolju vidljivost. Biciklističke naočale dizajnirane su tako da se savršeno stapaju s vašom glavom pa ne morate brinuti da će pasti, a zahvaljujući posebnim filterima u lećama mogu drastično povećati vidljivost u vrijeme jakog sunca ili izražene kiše.

Zašto trebate nabaviti biciklističke naočale:

– biciklističke naočale štite vaše oči od buba i opasnih sunčevih zraka
– osiguravaju bolju vidljivost u uvjetima jakog svjetla (sunčano) ili slabog svjetla (oblačno)
– dizajnom su prilagođene biciklistima pa ne trebate brinuti da će vam pasti s glave za vrijeme vožnje bicikla
– raznim filterima ujednačavaju vidljivost čime pomažu u lakšem upravljanju bicikla

KACIGA ZA BICIKL

Biciklistička kaciga

Biciklistička kaciga čuva vašu glavu i štiti vas prilikom opasnih padova s bicikla. Vrijedi spomenuti kako je biciklistička kaciga obavezna za mlade bicikliste do 16 godina starosti, a za sve ostale je preporučena u svakoj prilici.

Moderne biciklističke kacige napravljene su od lakih i udobnih materijala koji ne smetaju vašoj glavi, a drastično smanjuju mogućnosti opasne ozlijede glave. Na tržištu postoji ogroman izbor biciklističkih kaciga raznih boja, dizajna i funkcionalnosti. Ovisno o vrsti staza koje preferirate možete se pronaći odgovarajuća MTB kaciga, downhill kaciga, kaciga za BMX, itd. Suvremena biciklistička kaciga jamči vam sigurnost tijekom vožnje, a ujedno osigurava kvalitetno prozračivanje – pa se vaša glava neće znojiti ispod kacige.

Zašto vam treba biciklistička kaciga:

– biciklistička kaciga štiti vašu glavu od opasnih udaraca glavom
– osigurava kvalitetno prozračivanje glave i vrlo je udobna
– prilagođeni materijali i dizajn prate želje biciklista
– kaciga je obavezna biciklistička oprema za djecu do 16 godina starosti

BICIKLISTIČKA OPREMA

Oprema za bicikle

Oprema za bicikle oplemenit će vaše jurilice na dva kotača novim mogućnostima i boljim performansama vožnje. Na tržištu postoji mnoštvo opreme za bicikl, a odabir pojedine opreme ovisi isključivo o željama biciklista. Tražite li kvalitetnu opremu za bicikl, svakako pogledajte super savjete niže na stranici.

Predstavit ćemo vam najbolju i najnoviju opremu za bicikl koju je trenutno moguće pronaći na tržištu. Također, pojasnit ćemo kako se koristi pojedina oprema za bicikl i što trebate kupiti ovisno o vašem stilu vožnje bicikla.

Pogledajte najnovije vijesti kategorije oprema za bicikle:

Blatobrani za bicikl

Blatobrani za bicikl gotovo su obavezna oprema za bicikl jer veliki broj bicikala zapravo dolazi s montiranim blatobranima. Zadaću blatobrana ne treba puno objašnjavati jer vjerojatno svi znaju kako nas blatobrani za bicikl štite od vode i prljavština koje gume bicikla bacaju u vis. Blatobrani za bicikle dolaze u raznim dimenzijama i izvedbama, a osnovna je ideja da pokriju što veću površinu gume, a pritom minimalno smetaju performansama vožnje bicikla.

Blatobrani za bicikl mogu biti izrađeni od plastike ili metala, a ako vaš bicikl nema blatobrane – svakako preporučujemo kupnju blatobrana (posebice za jesenske i zimske dane).

Nogar za bicikl

Nogar za bicikl nije vam od nikakve koristi za vrijeme vožnje bicikla, ali je izuzetno koristan kada bicikl želite negdje parkirati. Zahvaljujući nogaru ili nogici, vaš ćete bicikl lako odložiti gdje želite bez potrebe za naslanjanjem na zid ili tlo.

Na tržištu nogar za bicikl dolazi u raznim dizajnima i izvedbama, a na vama je odaberete ono što vam se najviše sviđa. Važno je da nogar za bicikl bude čvrst i da osigurava stabilnost bicikla – kako ne bi došlo do padova i lomova dijelova bicikla.

Torbice za bicikl

Biciklistička oprema ne bi bila potpuna bez torbice za bicikl. Praktične torbice vrlo su popularne jer biciklistima omogućavaju vrlo efikasno spremanje stvari koje nose sa sobom na vožnju bicikla. Torbica za bicikl može se pronaći u raznovrsnim dizajnima, materijalima i dimenzijama. Neke se torbice za bicikl stavljaju ispod sjedala, druge se kače na upravljač, a treće je moguće smjestiti u područje rame bicikla, itd.

Torbice za bicikl su vrlo praktične i svakako vam preporučujemo da nabavite barem jednu u koju ćete smjestiti osnovne potrepštine za vrijeme vožnje bicikla.

Bidoni za bicikle

Bidoni za bicikle vrlo su važan dio biciklističke opreme onih biciklista koji planiraju raditi nešto duže rute na biciklu. Naime, tijekom bicikliranja iznimno je važno da biciklist u sebe unosi dovoljnu količinu tekućine, kako bi nadokandio gubitak koji ostvaruje znojenje. Umjesto da vodu nosite u flašicama ili torbama – rješenje su bidoni za bicikl.

Uz pomoć nosača bidona, lagane i funkcionalne bidone s tekućinom moguće je smjestiti u donje područje okvira bicikla. Samim time bidoni za bicikle ne smetaju biciklistima tijekom vožnje, a osiguravaju dovoljan unos tekućine za vrijeme bicikliranja. Dakako, na tržištu možete pronaći različite izvedbe bidona, koji mogu biti napravljeni od posebne plastike ili metala.

Zvono za bicikl

Zvono za bicikl obavezna je biciklistička oprema planirate li voziti bicikl po gusto naseljenim područjima (npr. ulice gradova i većih mjesta). Kvalitetno zvono za bicikl može vam olakšati vožnju bicikla u raznim situacijama, posebice kada morate izbjegnuti neku gužvu ili upozoriti ljude na opasnost.

S obzirom na činjenicu da je zvono za bicikl prilično jeftina oprema za bicikl, savjetujemo da nabavite zvonce za svoju biciklu. Vjerujemo da će vam prije ili kasnije zatrebati.

Lokot za bicikl

Lokot za bicikl praktički je obavezan dio opreme za bicikl jer bez kvalitetnog lokota vaš bicikl ne smijete ostavljati bez nadzora. Krađe bicikala danas su nažalost učestala pojava, a imate li malo bolji bicikl vrlo brzo ćete se naći na meti kradljivaca bicikala. Kako biste svoj bicikl zaštitili od kradljivaca obavezan je kvalitetan i siguran lokot za bicikl.

Na tržištu postoje mnogobrojni lokoti za bicikle koji se razlikuju kako po strukturi materijala od kojeg su napravljeni tako i po sistemu zaključavanja. Preporuka je da lokot za bicikle bude što veći, čvršći i robusniji kako bi kradljivac već pri samom pogledu na bicikl shvatio kako će vaš bicikl teško ukrasti. U svakom slučaju, savjetujemo vam da nabavite kvalitetan lokot za bicikle – želite li i dalje biti ponosan vlasnik/ca svojeg bicikla.

Pumpa za bicikl

Pumpa za bicikl na tržištu se pojavljuje u raznim varijantama – od malih praktičnih pumpi koje možete uvijek nositi sa sobom na vožnju, do ogromnih pumpi uz pomoć kojih gumu bicikla napunite zrakom isti čas. Radite li duge rute pumpa za bicikl trebala bi biti uvijek uz vas pa je preporučljivo kupiti malenu pumpu koju možete montirati na okvir bicikla (ili ispod sjedala).

Činjenica je da se guma bicikla lako može probušiti ili isprazniti, a pumpa vam može zatrebati onda kada se najmanje nadate. Ako ipak vjerujete kvaliteti svojih guma, onda barem nabavite kućnu pumpu za bicikl kojom ćete moći povremeno dopuniti zrak u gumama.

Bisage za bicikl

Bisage za bicikl možda nisu učestala biciklistička oprema, ali svakako su poželjan izbor planirate li duža putovanja biciklom. Lagane i kvalitetne bisage za bicikl pogodne su za prevoženje većih količina stvari sa sobom na biciklu. Uz to što u njih možete strpati puno toga, bisage vas ne ometaju u vožnji bicikla.

Moderne bisage izrađene su od čvrstih materijala s podlogom, a dio njih je i vodootporan – kako bi stvari u bisagu ostale suhe i zaštićene. Planirate li duža i učestala putovanja biciklom – bisage za bicikl trebaju naći svoje mjesto na vašem biciklu.

Sjedalica za bicikl

Sjedalica za bicikl je nešto poput sjedalice za automobil, samo što će djeca u sjedalici za bicikl više uživati u svježem zraku i razgledavanju događaja oko sebe. Sjedalica za bicikl je izvrsno rješenje želite li svoje malo dijete provoziti na siguran i zabavan način gradom ili prirodom.

Dijete je u sjedalici za bicikl čvrsto privezano kako ne bi ispalo za vrijeme vožnje, a proizvođači sjedalica garantiraju određenu sigurnost djeteta prilikom vožnje u sjedalici. Želite li svojem djetetu osigurati zabavna i sigurna iskustva vožnje biciklom – sjedalica za bicikl je poželjna biciklistička oprema.

Prikolica za bicikl

Prikolica za bicikl može imati više namjena pa samim time dolazi u raznim oblicima. Nekada se prikolica za bicikl koristila isključivo za prijevoz veće količine stvari, no danas je uloga kolica za bicikl puno raznovrsnija. Primjerice, prikolice za bicikl sve su popularnije za prijevoz djece jer nude udobnost i zaštitu od vanjskih utjecaja (kiše i sunca) zahvaljujući inovativnim prozirnim krovovima kojima su prikolice prekrivene.

Na tržištu možete pronaći raznovrsne prikolice za bicikl, a ponekad je znatno isplativije kupiti rabljenu prikolicu nego li novu. Želite li ugodno i sigurno prevoziti veće količine stvari ili djecu – prikolica je prikladna oprema za bicikle.

BICIKLISTIČKA OPREMA

Ciklokompjuter

Ciklokompjuter ja malena sprava koja se montira na vaš bicikl i koja vam pomaže u analizi rezultata vaše vožnje bicikla. Na tržištu je moguće pronaći raznovrsne uređaje po značajno različitim cijenama. Primjerice, najjeftiniji ciklokompjuteri mogu se pronaći već za 100-ak kuna, dok oni kvalitetni mogu koštati i po nekoliko tisuća kuna.

Jednostavni ciklokompjuter mjerit će samo prijeđenu udaljenost i brzinu vožnje, dok napredniji ciklokompjuteri mogu prikazivati GPS lokacije, planirati rute vožnje, povezivati se s pametnim telefonima za bolju analizu ostvarenih rezultata, itd. Dakle, razlika je drastična – a sve ovisi o tome koliko ste novca spremni uložiti u ciklokompjuter.

Valja naglasiti kako ciklokompjuteri mogu biti od iznimno velike pomoći u ostvarivanju boljih rezultata prilikom bicikliranja. Također, mogu vam značajno olakšati planiranje biciklističkih ruta, kao i spriječiti da zapadnete u probleme loših terena za bicikliranje. U svakom slučaju, ciklokompjuteri su iznimno vrijedna biciklistička oprema – bez koje ne biste trebali kretati na duža putovanja.

OPREMA ZA BICIKLE

Dodatna biciklistička oprema

Dodatna biciklistička oprema zapravo obuhvaća neke naprave koje nisu od primarnog značaja u vrijeme vožnje bicikla, ali vam mogu biti od velike koristi želite li ugodno i sigurno biciklirati. Primjerice, dodatna biciklistička oprema su zidni i auto nosač za bicikl, kao i alati za bicikl uz pomoć kojih možete obaviti osnovni servis bicikla.

Zidni nosač za bicikl

Zidni nosač za bicikl praktično je rješenje ako oskudijevate prostorom gdje ćete spremiti bicikl kada ga ne vozite. Nosači za bicikl posebno su pogodni u stanovima koji nemaju poseban prostor za spremanje bicikla, a biciklisti ipak žele izbjeći potencijalnu krađu bicikla. Jednostavan zidni nosač za bicikl lako se montira na zid, a nakon toga vam omogućuje efikasno i brzo spremanje bicikla – koji je ujedno na sigurnom, a zauzima jako malo prostora. Postoje raznovrsni zidni nosači za bicikl, a na vama je da odaberete ono što vam najviše odgovara.

Alati za bicikl

Alati za bicikl mogu se pronaći u raznim varijantama, a poželjno je da dio alata nosite uvijek sa sobom na vožnju bicikla. Naime, bicikl je sastavljen od mnogih dijelova i u svakom trenutku neki vijak ili sajla može popustiti – pa vam osnovni alat za bicikl može biti ove velike koristi. Minijaturni setovi alata za bicikliste obično sadrže osnovne ključeve i odvijače te su pakirani tako da zaimaju malo mjesta i mogu se nositi uvijek sa sobom. S druge strane, postoje i ogromni setovi alata koji služe isključivo za domaće servisiranje bicikla. Alati za bicikl zapravo nisu dodatna biciklistička oprema, već bi trebali biti suputnik biciklista u svakoj prilici.

Auto nosač za bicikl

Auto nosač za bicikl definitivno je vrlo popularna dodatna biciklistička oprema jer se učestalo koristi prilikom prijevoza bicikala na udaljene destinacije. Automobilski nosač za bicikl omiljeni je dodatak automobilima turista koji vole udaljene destinacije istraživati na biciklima. Na tržištu se mogu pronaći raznovrsni koncepti auto nosača za bicikl. Standardno su tu nosači bicikli koji se prikvače za već postojeće nosače na krovu automobila, zatim imamo nosače bicikli koji se montiraju sa stražnje strane automobila (za kuku ili vrata gepeka), a sve su popularniji i vakuumski nosači koji se jednostavno stave na krov i vakuumskom snagom drže bicikle tijekom vožnje. Tražite li sigurno i kvalitetno rješenje za prijevoz bicikli na udaljene destinacije – auto nosač za bicikl je savršeno rješenje.

Predlažemo da pogledate i sljedeće kategorije na web portalu Biciklisti.hr:

Bicikli

Bicikli

Saznajte sve novim biciklima

Servis bicikla

Saznajte sve o servisiranju bicikla

Biciklijade

Saznajte sve nadolazećim biciklijadama