Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

Bicikli akcija

– saznajte gdje je velika bicikl akcija, nove akcije bicikala i opreme –

Tražite novi bicikl i zanima vas gdje su velike akcije bicikala? Koja je super bicikl akcija trenutno aktualna i kako kupiti bicikl za malo novaca? Koliko iznosi aktualan bicikl popust u određenoj trgovini biciklima i gdje se mogu pronaći dječji bicikli na akciji?

Akcije bicikala trenutno su aktualne diljem Hrvatske, a za vas smo pronašli najbolje ponude i najveće popuste na bicikle i biciklističku opremu. Saznajte koji su vrhunski bicikli trenutno na akciji, koliko iznose popusti na dječje bicikle (s ili bez pedala) te ima li aktualnih akcija na električne bicikle.

Popularni bicikli akcija

Popularni bicikli akcija

Kliknite i saznajte koji su popularni bicikli trenutno na akciji i koliko iznose aktualni popusti na bicikle

Dječji bicikli akcija (s ili bez pedala)

Dječji bicikli akcija (s ili bez pedala)

Kliknite i saznajte kako nabaviti dječje bicikle na akciji i koliko iznose aktualni popusti na bicikle za djecu

Električni bicikli akcija

Električni bicikli akcija

Kliknite i saznajte gdje su trenutno aktualne akcije na električne bicikle i koliko možete uštedjeti kod kupnje

Biciklistička oprema popusti

Biciklistička oprema popusti

Kliknite i saznajte gdje možete nabaviti biciklističku opremu na popustima i koliko iznose akcije biciklističke opreme

AKCIJE BICIKALA

Popularni bicikli akcija

Biciklisti obožavaju dijeliti svoja razmišljanja o kvaliteti bicikala koje voze, a sve kako bi olakšali novim biciklistima donošenje odluke kod kupnje. Trgovine biciklima nude zaista šaroliku paletu raznovrsnih bicikala pa kupci mogu birati što god požele.

Za svakodnevnu vožnju gradskim ulicama tu su atraktivni gradski bicikli, za vožnju cestama možete odabrati vrhunske cestovne bicikle, ljubitelji brdskih i adrenalinskih vožnji mogu se odlučiti za neki od downhill ili MTB bicikala, a tu su i uvijek prisutni treking bicikli kako neka zlatna sredina između svih vrsta bicikala.

Ponuda u trgovinama bicikala zaista je ogromna, a često se aktualne i raznovrsne akcije bicikala s ciljem oslobađanja prostora za nove modele bicikala. Naime, proizvođači bicikala svake godine predstavljaju novitete na tržištu pa trgovine moraju isprazniti svoja skladišta za nabavku novih modela.

Velika bicikl akcija može vam omogućiti kupnju iznimno kvalitetnog bicikla po vrlo niskoj cijeni – koja može biti i do 70% niža u odnosu na standardnu cijenu. Posebno su popularna sezonska sniženja u kojima cijene drastično padaju pa možete dobiti razne vrste i kategorije bicikala po iznimno pristupačnim cijenama.

Akcije bicikala mogu se odnositi na već jeftine modele u cjenovnom razredu (1.000 – 5.000 kuna), ali i na sve vrhunske modele koji su skuplji od 5.000 kuna. Kako bismo vam olakšali potražnju za biciklima na akciji, redovito objavljujemo nove informacije o popustima trgovina biciklima. Evo aktualnih akcija bicikli za odrasle bicikliste: 

AKCIJE BICIKALA

Dječji bicikli akcija

Djeca vrlo brzo prerastaju svoje bicikle pa su popusti na dječje bicikle prava prilika da ugrabite neki kvalitetan bicikl za mali novac. Sigurnost djece je na prvom mjestu pa ne bite trebali kupovati neke najjeftinije bicikle koji se nude. Bolja ideja je sačekati dječje bicikle na akciji pa ugrabiti neki kvalitetan dječji bicikl za razumnu cijenu.

Dječji bicikli mogu se podijeliti u nekoliko kategorija, ovisno o starosti djece. No, nekako najosnovnija podjela dječjih bicikala svodi se na: dječji bicikli bez pedala i dječji bicikli s pedalama. Dječji bicikli bez pedala postali su iznimno popularni posljednjih godina pa proizvođači redovito popunjavanju svoju ponudu – kako bi najmanjima pružili iskustvo ugodne i sigurne vožnje.

DJEČJI BICIKLI AKCIJA

Dječji bicikli bez pedala akcija

Dječji bicikli bez predala prilagođeni su funkcioniranju najmanje djece i zapravo su svojevrsni uvod u kasnije bicikliranje djece. Bicikli bez pedala osiguravaju neometano kretanje djece i pobuđuju razvoj koordinacije i snalaženja u prostoru. Stoga, dječji bicikli bez pedala mogu biti odličan čimbenik razvoja djece pa su samim time i vrlo popularan odabir roditelja diljem svijeta. Trgovine biciklima redovito nude dječje bicikle bez pedala na akcijama – što je prilika koju ne smijete propustiti.

AKCIJA BICIKLI ZA DJECU

Standardni dječji bicikli akcija

Standardni dječji bicikli dolaze u različitim veličinama i s raznim dodacima – ovisno o sposobnostima i dobi djeteta. Djeca od 3 godine starosti na više, ovisno o svojim sposobnostima već se mogu polako navikavati na pedaliranje bicikla. Ovisno o visini, starosti i sposobnosti djeteta – u počecima su obavezni pomoćni kotačići, kaciga i štitnici za koljena. S obzirom na to da će vaše dijete svoju veličinu bicikla vjerojatno vrlo brzo prerasti, dječji bicikli na akciji prava su prilika za ugrabiti super bicikl za djecu za malo novca. Evo koje su akcije bicikala za djecu aktualne:

POPUSTI NA ELEKTRIČNE BICIKLE

Električni bicikli akcija

Električni bicikli sve su popularniji među biciklistima i prognoze govore kako će se trend kupnje električnih bicikala u budućnosti još povećati. Dakle, možemo reći kako električni bicikli postaju nova mantra biciklista širom svijeta, a popularnost bicikala na struju nije došla slučajno.

Kvalitetni električni bicikli biciklistu mogu znatno olakšati uspinjanje na uzbrdicu, ali i biti sjajan “pomoćni motor” prilikom vožnje dugih ruta. Sjajna stvar kod električnih bicikala je što se mogu puniti za vrijeme vožnje (pedaliranja) pa mogu nadoknaditi vaš izostanak snage u svakom trenutku.

Električni bicikl sasvim solidne kvalitete možete nabaviti čak i po cijeni manjoj od 10.000 kuna. U kupnju električnog bicikla često participira i država koja svake godine nudi kupone za popuste kod kupnje električnih bicikala. No, sve su češći i popusti trgovina na električne bicikle – koje definitivno vrijedi iskoristiti.

Na web portalu Biciklisti.hr redovito istražujemo koji se električni bicikli nude na popustu – kako bismo vam donijeli super informaciju u pravo vrijeme. Uhvatiti električni bicikl na akciji je odlična stvar jer vam električni bicikl pomaže u savladavanju dužih i težih ruta. Evo koji električni bicikli na akciji:

AKCIJA OPREME ZA BICIKLE

Biciklistička oprema akcija

Biciklistička oprema je važan segment udobne i sigurne vožnje biciklista. Mnogobrojna biciklistička oprema pomoći će vam u svakodnevnoj vožnji, ali i omogućiti vožnju bicikla u raznovrsnim vremenskim uvjetima. Opreme za bicikl i bicikliste je zaista puno, a na vama je da odaberete što vam treba.

Trgovine redovito nude atraktivne popuste i akcije na biciklističku opremu – što je prilika koju ne smijete propustiti. Nabavka kvalitetne kacige po niskoj cijeni, biciklističke hlače s 50% popusta, biciklistička majica na akciji ili primjerice biciklističke naočale na 60% popusta – odlična su prilika za svakog biciklista.

Želite li ugrabiti sjajan popust na biciklističku opremu svakako redovito pratite naš web portal. Za vas istražujemo trenutno aktualnu ponudu akcija na tržištu biciklističke opreme – te vam donosimo informacije za jeftiniju kupnju u pravo vrijeme. Evo koja je biciklistička oprema na popustima:

BICIKLI AKCIJA

Popularne trgovine za akcije bicikala

Bicikl akcija gotovo je u svakom trenutku prisutna u nekoj od trgovina biciklima. Biciklisti koji traže novi ženski ili muški bicikl u svakom trenutku mogu ugrabiti neki popust, a akcije su posebno izražene van biciklističke sezone (jesen i zima). Popularni sezonski popusti na bicikle uvijek privuku mnogobrojne kupce koji su u potrazi za novim biciklima za nadolazeću sezonu.

Iako je veliki broj trgovina koje prodaju bicikle, dijelove za bicikle te biciklističku opremu širom Hrvatske, Hrvati nekako najčešće posjećuju one najpopularnije. U nastavku ćemo izdvojiti koje su to najpopularnije trgovine među domaćim biciklistima, a koje redovito nude akcije bicikala i popuste na opremu za bicikle.

Cjelokupni popis trgovina koje prodaju bicikle, dijelove za bicikl i biciklističku opremu možete pronaći na linku Trgovine bicikala. No, evo koje su najpopularnije među biciklistima koji traže novi bicikl na popustu:

okvir bicikla ikona

Intersport bicikli akcija

Intersport je jedna od najpopularnijih trgovina sportskom opremom na području Hrvatske i regije. Poslovnice Intersporta mogu se pronaći širom Hrvatske, tamo možete pronaći gotovo sve što vam treba za biciklizam. Od kvalitetne biciklističke opreme, preko izdržljivih dijelova za bicikle pa sve do super bicikala. Intersport redovito ima bicikl akcije.

sjedalo bicikl

Decathlon bicikli akcija

Decathlon je popularna trgovina sportskom opremom koja je pronašla svoj put do kupaca zahvaljujući niskim cijenama kvalitetne sportske opreme. U Decathlonu možete pronaći apsolutno sve što vam srce poželi, a ova se trgovina ističe time što nudi šarolik izbor proizvoda vlastitih brendova. Decathlon se striktno drži politike niskih cijena pa tamo uvijek možete pronaći bicikle, biciklističku opremu i dijelove za bicikl po vrlo pristupačnim cijenama. Poslovnice Decathlona nalaze se u nekoliko većih gradova Hrvatske, a moguće je kupovati i online.

vilica pogon bicikla lanac bicikl ikona biciklisti savjeti

Hervis bicikl akcija

Hervis već dugo godina drži status jedne od najpopularnijih trgovina za bicikliste. Šarolik izbor kvalitetnih bicikala, biciklističke opreme i dijelova za bicikl te mogućnost servisiranja bicikla – odlike su koje krase ovu popularnu trgovinu sportskom opremom. Hervis redovito nudi akcije na bicikle, kao i na svu ostalu biciklističku opremu.

pogon i mjenjači bicikl biciklisti

eKupi bicikli akcija

Trgovina eKupi je sasvim sigurno jedna od najvećih i najpopularnijih domaćih web trgovina, u kojoj se između ostalog može pronaći i velik izbor bicikla. Ako ste skloni online kupnji, onda je eKupi svakako poželjno mjesto za kupnju novog bicikla. eKupi redovito nudi popuste na bicikle i biciklističku opremu – što svakako ne smijete propustiti.

Nadamo se da će vam rubrika Bicikli akcija pomoći u pronalasku željenog novog bicikla na akciji. Dakako, želimo vam puno sreće u nabavci novog bicikla, biciklističke opreme ili dijelova za bicikl – na velikim popustima. Pogledajte i jednu od sljedećih rubrika:

Biciklistička oprema

Biciklistička oprema

Kliknite na naslov i saznajte sve o biciklističkoj opremi

Servis bicikla

Servis bicikla

Kliknite na naslov i saznajte sve o servisu bicikla

Biciklijade i natjecanja

Biciklijade i natjecanja

Kliknite na naslov i saznajte sve o nadolazećim biciklijadama i natjecanjima